Verksamhet

 

 

 

      Bjärnum-Vittsjö MHF                                  kunde vid sin oktoberträff 2014 stifta bekantskap med ”Mittens Rike” med hjälp av bilder och berättelse av Thomas Johnsson, Hässleholm. En fantastisk resa från Kina där han berättade om landet, dess kultur, mat ,religion m.m. Många fina upplevelser bl.a. terrakottamuseet med dess utgrävningar och alla dess invånare d.v.s. soldater och hästar där inte två är likadana. 1974 hittade bönder som skulle gräva en brunn dessa fantastiska figurer. Denna kväll avslutades som vanligt med kaffe o tilltugg. Thomas skulle sedan inom två timmar tillsammans med sin fru börja en resa  till Sydafrika. Detta blir ett nytt program nästa år.

                                                    Vera

På Vittsjödagen var det som vanligt mycket folk i MHF:s monter och det var många som blev förvånade över hur mycket 40% sprit det är i öl, cider och vin. Många av besökarna var från Danmark.

I Bjärnum var vi hos Dream Catcher Cruisers en bilklubb med i första hand gamla Amerikanska bilar, även här hade vi god respons för vårt budskap. Vi hade många goda o givande diskussioner om vårt budskap.

%d bloggare gillar detta: